Hidroizolacija

Hidroizolacije

 


Poliuretanski premazi,

-u poslednjih nekoliko godina na nase tržište došli su ozbiljni proizvođači hidroizolacionih materijala pa su se tako pojavili i poliueretanski premazi.

*jednokomponentni trajno elastični premaz za hidroizolaciju krovnih konstrukcija, prekriva pukotine, odlično prijanja uz bitumen, zidove od cigle, pod azbestnocementne ploče…Visoko je elastičan, brzo se stvrdnjava , odoleva rastu korenja, ostaje elastičan i na -20 stepeni Celzijusa. Garancija 7 godina

.


 

 

 

 

 

 

Pvc membrane,

*HIT*-najnovija i po svim  standardima najbolja hidroizolacija .

Pvc membrana je trajno elastična, UV otporna, potpuno vodonepropusna, armirana i paropropusna, membrana za hidroizolaciju svih vrsta krovova. Na krov se postavlja kao završni sloj, mehanički fiksira za podlogu i spaja varenjem toplim vazduhom, proizvodi se u raznim debljinama i sirinama.

Materijal otporan na sve uticaje, 10-godišnja garancija, jednostavnost primene, kvalitet, jednostavna popravka eventualnih oštećenja, prilagođena svim vrstama opterećenja… sve u svemu savršena.


 

 

 

 

Penetrati, -jedina hidroizolacija koja trpi negativan pritisak t.j. može se ugrađivati iznutra. Kao takav nezamenjiv u sanacijama podrumskih i ukopanih prostorija. Po definiciji penetrira-prodire u podlogu od 5 do 15cm i svojim molekulima zatvara mikropore u betonu, cigli, i kamenu i tako onemogućava prodor vode i vlage u prostorije.

Kod penetrate je kao i kod uopšte svih hidroizolacija 90%priprema podloge. Sve površine moraju da se doteraju do stabilne strukture što zahteva ozbiljnostpristupa i iskustvo majstora. Garancija traje koliko traje i objekat.


Posebna ponuda – repelenti i impregnacije

Zaštitne impregnacije koriste se kao vodoodbojne i bezbojne impregnacije za vertikalne površine izrađene od betona, maltera prirodnog i veštačkog kamena, cigle.

Štiti od padavina, prodiranja nečistoća u pore, isoljavanja, poboljšava otpornost na mraz kao i na pojavu algi i lišajeva pri čemu nema promene prvobitnog izgleda podloge.

Pouka– korišćenjem repelenata i raznih impregnacija čuva se izvorni kvalitet i izgled vaših fasada tako da za recimo 10 godina korišćenja vaša fasada ima identičan kvalitet i izgled kao i prilikom izrade.


Termoizolacije  -neopor, stirodur, tvrdi stiropori…

Posebna ponuda je termoizolacija nedostupnih delova alpinističkim pristupom tj sa užeta.

 

Sorry, you can not to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome